Početna
Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Kontakt podaci

 


Share on FacebookShare via e-mailPrintShare on Google Bookmarks

Mapa sajta
 
Zajednički kreiramo budućnostPreduzeće BIDENA doo, bavi se uvozom i distribucijom  profesionalne hemije za čišćenje i održavanje higijene u svim industrijama. Preduzeće BIDENA doo je generalni zastupnik i distributer, tradicionalne nemačke fabrike BUFA  koja postoji od 1883 godine i koja spada u jedne od vodećih proizvodjača profesionalih hemijskih sredstava za održavanje higijene. Preduzeli smo sa markom BUFA  konsekventan i uspešan korak u smeru kompletnog ponuđača sredstava za profesionalno čišćenje. Inovativni proizvodni sistemi, ekološki izbor sirovina i najnaprednija proizvodna oprema, obezbeđuje najviši mogući standard kvaliteta. Osnova naše poslovne filozofije je saradnja i duh partnerstva sa korisnicima, dobavljačima i partenerima iz javnog sektora u skladu sa našim  sloganom” Zajednički kreiramo budućnost “Pored prezentacije i  prodaje proizvoda, stojimo  na usluzi i za sva tehnička pitanja kao i rešenja određenih problema u održavanju higijene. Naša obaveza je i obuka  kadra u smislu lakše i sigurnije upotrebe sredstva.

Cilj nam je da korisnicima naših proizvoda, u Srbiji i širem regionu, omogućimo dobar rezultat i uspeh u održavanju higijene, te istovremeno obezbedimo dobar odnos cene i kvaliteta.


Mi smo apsolutno sigurni da su svi naši proizvodi biorazgradivi, da su sirovine iz obnovljivih izvora kada god je to moguće. Ali idemo još dalje! Cilj nam je da u 21.veku  zaštitimo  našu okolinu, a istovremeno pružimo sigurno i kvalitetno čišćenje.
PROFESIONALNA HEMIJSKA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE

VRHUNSKI PROIZVODI PO NAJVIŠIM STANDARDIMA

ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA ZA SVAKU PRIMENU

1. KVALITET

2. EKOLOGIJA I SIGURNOST

3. EKONOMIČNOST

4. STRUČNI HIGIJENSKI SAVETI

5. ODGOVORNOST

....VAMA NA USLUZI, 24H...


000-1.png001-1.png